Divčibare Vikendica Lazić nudi izdavanje vikendice na Divčibarama, površine 80m2. Za vikendicu se može reći da je kompletno opremljena, na dobroj lokaciji, okružena prirodom i potpuno spremna za smeštaj gostiju.

Kada se spomene Divčibare vikendice su jedna od prvih stvari koje padnu na pamet ljudima koji imaju nameru da svoj zimski odmor provedu na ovoj predivnoj planini. Ukoliko se i vi spremate da ove zime posetite Divčibare vikendica Lazić može biti prava odluka za vaš smeštaj na Divčibarama.

Prednosti ovakvog tipa smeštaja leži u činjenici da vam je na raspolaganju kompletna vikendica i sve što se u njoj nalazi.

Nalazi se nedaleko od hotela Heba i odmarališta Zmaj, odnosno blizu ski staze Crni Vrh.

Povoljne cene smeštaja u vikendici – Odmorite se u celoj Vikendici po ceni najma jednog apartmana.

Lazić vikendica za izdavanje na Divčibarama sastoji se od dve trokrevetne sobe i kupatila na spratu kao i dnevne sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila, terase i velikog trema u prizemlju.

Gostima vikendice su na raspolaganju centralno grejanje, kablovska televizija, DVD, bežični internet kao i sve ostalo što je potrebno za prijatan boravak.

Vaše je samo da nas kontaktirate i zakažete željeni termin smeštaja, sve ostalo je naša briga. VIkendica Lazić vam želi dobrodošlicu i prijatan odmor na Divčibarama.

Kontakt informacije:
Nikola Lazić Divčibare vikendica za izdavanje
Telefon: 066/5544-333
E-mail adresa: lazic.milan@mts.rs
Narcis Polje bb.Divčibare, 14204 Kolubarski Okrug, Srbija

vikendica-lazic-divcibare1 vikendica-lazic-divcibare2 vikendica-lazic-divcibare3 vikendica-lazic-divcibare4 vikendica-lazic-divcibare5 vikendica-lazic-divcibare6 vikendica-lazic-divcibare-dnevna-soba divcibare vikendica lazic trpezarija1 kuhinja-vikendica-lazic-divcibare kupatilo-vikendica-lazic-divcibare vikendica-lazic-divcibare-stepeniste divcibare-smestaj-vikendica-lazic vikendica-lazic-divcibare-smestaj vikendica-lazic-divcibare-soba vikendica-lazic-divcibare-sobe