Divčibare apartmani Marija sastoje se od 6 apartmana, iznajmljivanje apartmana na Divcibarama za dvoje, troje pa sve do 6 osoba. Vila Marija je u centru Divčibara, cene izdavanja za apartmane povoljne.

Vila Marija Divcibare – Apartmani na Divčibarama

Divcibare Apartmani Vila Marija nalaze se u samom centru planine Divčibare tj. Maljen. Privatni smeštaj je u jednom od najmirnijih i najmanje prometnih delova Divčibara. Okružen je šumom i livadom sa fantastičnim pogledom na vrh Golubac (Planinski visovi Divčibara). Ovo je mesto gde se ukrštaju vazdušne struje sa Karpata, Mediterana, Jadranska i Panonska. Na taj način Vila Marija se nalazi na ruži vetrova. Što je veoma pogodno za hronične bolesnike i psiho-fizički oporavak.

Vila Marija Divčibare Apartmani za izdavanje

Objekat za apartmanski smeštaj na Divčibarama raspolaže sa 6 funkcionalna i moderno opremljena apartmana. Za svaki apartman obezbeđeno je zasebno parking mesto. Apartmani se sastoje od: hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinjom i odvojenom spavaćom sobom. Objekat je građen od kvalitetnih opekarskih materijala, dobro je izolovan. Svi apartmani imaju centralnim grejanje i opremljeni su sa Lcd TV, wf-i.

Apartmani Vila Marija su od doma zdravlja i prodavnice udaljeni 700m.
Apartmani primaju maksimalno 4-5 osoba, a sama cena zavisi od broja gostiju, pa se shodno broju gostiju povećava i smanjuje u zavisnosti od termina.

Apartmani Divcibare Vila Marija kontakt informacije:
Vila Marija Divčibare apartmani
adresa: Naselje Stevan Filipović bb, Divčibare 14204
Telefon 1: 065/8763-100
Telefon 2: 065/6167-220
E-mail adresa: vila.marija.divcibare@gmail.com
vilamarijadivcibare.com
Divčibare, 14204 Kolubarski Okrug, Srbija

Lokacija: Vila Marija Divčibare, Srbija

Divčibare Apartman 1

Apartman br.1 je predviđen za boravak do 4 odrasle osobe. Apartman poseduje dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijskim stolom, spavaću sobu i kupatilo. U dnevnom boravku nalazi se klik-klak ležaj, a u spavaćoj sobi francuski krevet. i fotelja na razvlacenje.

Apartman Divčibare 2

Apartman br.2 je predviđen za boravak do 5 odraslih osoba. Apartman poseduje dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijskim stolom, spavaću sobu i kupatilo. U dnevnom boravku nalazi se klik-klak ležaj, a u spavaćoj sobi francuski krevet i fotelja na razvlacenje.

Divčibare Apartman 3

Apartman br.3 je predviđen za boravak do 4 odrasle osobe. Apartman poseduje dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijskim stolom, spavaću sobu i kupatilo. U dnevnom boravku nalazi se klik-klak ležaj, a u spavaćoj sobi francuski krevet i fotelja na razvlacenje.

Apartman Divčibare 4

Apartman br.4 je predviđen za boravak do 5 odraslih osoba. Apartman poseduje dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijskim stolom, spavaću sobu i kupatilo. U dnevnom boravku nalazi se klik-klak ležaj, a u spavaćoj sobi francuski krevet i fotelja na razvlacenje.

Divčibare Apartman 5

Studio-dupleks br.5. Ova smeštajna jedinica sastoji se iz dve celine povezane stepenicama. Studio prima max 5 osoba. U prvom nivou dupleksa nalazi se dnevni boravak sa kuhinjom, trpezarijom i kupatilom. U ovom prostoru smešten je krevet na klik-klak. Drugi nivo sastoji se od spavaće sobe sa tri ležaja 90/200. Površina studija 33m2.

Apartman Divčibare 6

Studio-dupleks br.6. Ova smeštajna jedinica sastoji se iz dve celine povezane stepenicama. Studio prima max 5 osoba. U prvom nivou dupleksa nalazi se hodnik, dnevni boravak sa kuhinjom, trpezarijom i kupatilom. U ovom prostoru smešten je krevet na klik-klak i fotelja na razvlačenje. Drugi nivo sastoji se od spavaće sobe sa dva ležaja 90/200. Površina studija 46m2.

Vila Marija na Divcibarama

Vila Marija Divcibare mapa – Lokacija apartmana na Divcibarama

Video prezentacija Vile Marija apartmani Divčibare