Firma Behaton Papić bavi se poslovima kao što su prodaja i ugradnja behatona. Bilo da su u pitanju kocke, ploče, ivičnjaci ili kanalice. Pored navedenog bavimo se i ugradnjom betonskih blokova i stubova od betona. Izdrađujemo žardinjere, kape za stubove a imamo i fasadni kamen.

Proizvodnja i ugradnja behatona

Kada je ugradnja behatona u pitanju, u prodaji imamo sve vrste presovanog i livenog behatona sve vrste ivičnjaka i mogućnost prevoza na adresu.

Behaton kocke

Kada su u pitanju behaton kocke danas postoji veliki spektar oblika i boja, koji mogu biti zanimljivi za vaše uređenje. Proizvode se u više veličina, debljina i boja. To znači da ih možete iskoristiti u bilo kom projektu uređenja vašeg eksterijera. Možete birati kocke dimenzija 10×10 ili 30×30. Postoje i u dimenzijama 10×20, 25×25, što znači da mogu da se kombinuju na najrazličitije načine. Najčešće se koriste behaton kocke za staze, tako da svom dvorištu dajete jedan poseban izgled, uz praktičnu komponentu. Možete da izaberete sivu, crvenu, plavu, zelenu, ili neku drugu boju.

Behaton ploče

Kada je u pitanju prodaja behaton ploče se danas prodaju na mnogo mesta. Zato je važno da pronađete prave, pouzdane partnere da vam behaton ploče postave tamo gde treba. Mi smo vam na raspolaganju svakoga dana, da vam pomognemo u izboru i postavljanju ploča u bilo koji deo vašeg dvorišta. Napravite staze, trotoare, popločajte celo svoje dvorište. Sve što poželite možete da uradite koristeći behaton ploče. Za behaton ploče prodaja raste iz godine u godinu. To dovoljno govori o tome koliko su korisnici zadovoljni i koliko sada svi žele za svoja dvorišta behaton upravo.

behaton ploce

Ivičnjaci od behatona raznih debljina i dužina

Ivičnjaci od behatona mogu da budu idealno rešenje za vaše staze i trotoare. Mogu se napraviti u različitim dužinama i oblicima, tako da ih možete uskladiti sa bilo kojim eksterijerom. Vrlo su čvrsti i izdržljivi. Kada ih jednom postavite, trajaće vam dugo. Vrlo lepo mogu napraviti prostornu razliku između različitih delova dvorišta. Čime dobijate na estetici i vizualno stvarate efekat većeg prostora. Ako se lepo uklope, mogu da daju vašem dvorištu poseban, drugačiji izgled. Zato poslednjih godina prodaja ivičnjaka raste. Jer svi žele da ih koriste u svojim eksterijerima.

Kanalice

Kanalice mogu da se prave u različitim bojama. To znači da ih jednostavno možete uklapati u ostatak svog eksterijera. Ako se koriste neke standardne dimenzije kanalice, bude 4 komada u jednom dužnom metru. Sasvim su glatke, tako da voda jednostavno i brzo otiče kanalicama do lokacije gde želite. Kompatibilne su sa behaton pločama i kockama, ali i drugim podlogama koje se mogu naći u dvorištu ili bilo kom drugom eksterijeru. Mogu se kanalicama praviti odvodi različite dužine, u zavisnosti od vaših potreba, veličine dvorišta, i drugih faktora.

Betonski blokovi

Osim za izradu stambenih objekata, blokovi se mogu koristiti i u druge svrhe. Možete napraviti ograde, letnjikovce, čak i lepe terase. U zavisnosti od vaših želja i potreba, mi možemo da vam damo neke zanimljive ideje. Blokovi koje proizvodimo vrhunskog su kvaliteta. Vrlo su postojani, izdržljivi i čvrsti. Tako da šta god da napravite od naših blokova, verujte da će vam trajati dugo. Najčešće se blokovi prave od betona, ali se mogu praviti i od drugih materijala. Sve informacije možete dobiti kod nas, na licu mesta. Obezbeđujemo kvalitetne materijale i odličnu uslugu ugradnje za neke od njih. Naši korisnici su zadovoljni saradnjom sa nama. A vi već danas možete da proverite zašto.

Kontaktirajte Behaton Papić u Mionici

Kontakt informacije za kupovinu behatona:
Behaton Papić, Selo Komanice, 14242 Mionica
Telefon: 061 24 29 543
Web: behatonpapic.rs

Ugradnja i prodaja Behatona Lokacija