Sadnice malina polka – Prodaja sadnica maline polka kao i proizvodnja polke i drugih vrsta malina je glavna delatnost poljoprivrednog gazdinstva Ranković koje se već 5 godina bavi proizvodnjom i prodajom sadnica maline polka.

Sadnice malina polka

Pod malinom polkom Milorad ima više od 1 hektara i prezadovoljan je ovom vrstom malina. Kaže da će to biti malina budućnosti kako za valjevski kraj tako i za područja iznad 400 metara.

Kada je u pitanju prodaja maline i prodaja sadnice maline, kod nas možete dobiti samo najkvalitetnije proizvode. Pored sadnica malina, kod nas dobijate i najbolje savete. Naravno, ukoliko se odlučite za kupovinu sadnica polke maline i bavljenje malinarstvom.

Prodaja sadnica maline polka

Malina polka nije dosada bila toliko zastupljena u Srbiji. Ali u poslednje vreme stiče sve veću popularnost. Malina polka je pogodna za vrtove, bašte kao i plantažna gajenja. Prodaja sadnica maline polka je poslednjih godina u porastu. Porast prodaje sadnica je iy razloga što je ova sorta maline dosta otporna na bolesti. A i ima prijatno sladak ukus. Kod nas su za maline polka sadnice cene veoma pristupačne. Ako vas interesuje cena sadnica maline polke možete nas kontaktirati za željenu količinu sadnica i cenu.

Od sada kod nas možete nabaviti i sadnice maline HIMBO TOP. To je dvorodna malina, tj daje rod dva puta godišnje i rodi već u prvoj godini. Ima krupne plodove i veoma je tražena malina u celom svetu

prodaja sadnica malina polka

Prodaja sadnica malina mikel i vilamet i kupine

Pored polke bavimo se i proizvodnjom sadnica mikel i vilamet kao i sadnicama kupine. Na 53 manifestaciji Dani maline u Brankovini 2015, godine Milorad Ranković je proglašen za najvećeg robnog proizvođača maline.

Njegov malinjak ima godišnji prinos od 10 tona malina. On drži rekord ne samo u valjevskom kraju, već i u celom kolubarskom okrugu.

Malina polka je stalnorađajuća malina jer joj je vreme sazrevanja produženo i traje od jula pa sve do prvih mrazeva.

Plodovi su srednje krupni čvrsti i tamno crvene boje a pun rod dostiže u drugoj godini. Ova malina je poreklom iz Poljske. Svake godine zahteva da se u novembru pokosi do zemlje a na proleće ponovo počinje da se razvija.

Prodaja sadnice malina polka cene povoljne

Kada su u pitanju maline prodaja sadnica se obavlja na teritoriji cele Srbije. Prodaja maline polka se vrši iz sopstvenog malinjaka iz zasada starog 3 godine.

Zasad je nagrađivan na „Danu maline u Brankovini“ prvim mestom 2013 i 2015 i drugim mestom 2014 godine. U ponudi imamo između 60000 i 70000 komada sadnica maline polke.

Nalazimo se 3 km. od Manastira Lelić, selo Sušica – Donje Leskovice.

Maline polka sadnice, Poljoprivredno gazdinstvo Ranković – Prodaja sadnica maline polke

E-mail: miloradrankovic1950(@)gmail.com
Fiksni telefon: 014/35-75-243
Momir – 066/024-034
Milorad – 064/40-77-323
Lokacija: Donje Leskovice, 14205 Kolubarski Okrug, Srbija.

Slike malinjaka

prodaja sadnica maline polka 1 prodaja sadnica maline polka 2 prodaja sadnica maline polka 3 prodaja sadnica maline polka 4 prodaja sadnica maline polka 5 prodaja sadnica maline polka 6

Prodaja sadnica malina polka

Srodne teme

Vikendice Prodaja

Nekretnine Divčibare

Divcibare Apartmani Prodaja

Prirodni kamen Divcibare

Divčibare stanovi na prodaju

Biljke Divčibare

Privreda na Divčibarama

Stovariste gradjevinskog materijala