Prodaja apartmana na Divcibarama

Prodaja Apartmana

Divčibare Prodaja apartmana – U pitanju su apartmani, tačnije nekoliko apartmana prizemlje i sprat.

Apartmani koji se nalaze u prizemlmju su površine 42 kvadratna metra, dok su apartmani koji se nalaze na spratu površine 46 kvadrata.

Svi apartmani poseduju sve neophodne dozvole, uknjiženi su, imaju struju i vodu. Nalaze se u neposrednoj blizini Diplomat Kluba, na veoma lepom mestu i mirnom kraju Divčibara. Vlasnik apartmana 1/1.

Divčibare apartmani prodaja
Ime osobe za kontakt: Dragan Repić
Kontakt telefon za informacije: —
E-mail: info@apartmanidivcibare.com
Cena: Na upit
Lokacija: Divčibare, 14 204, Kolubarski Okrug, Srbija

Apartmani na prodaju na Divcibarama10 Apartmani na prodaju na Divcibarama11 Apartmani na prodaju na Divcibarama12 Apartmani na prodaju na Divcibarama13 Apartmani na prodaju na Divcibarama14 Apartmani na prodaju na Divcibarama15 Apartmani na prodaju na Divcibarama16 Apartmani na prodaju na Divcibarama17 Apartmani na prodaju na Divcibarama18 Apartmani na prodaju na Divcibarama19 Apartmani na prodaju na Divcibarama20 Apartmani na prodaju na Divcibarama21 Apartmani na prodaju na Divcibarama Apartmani na prodaju na Divcibarama1 Apartmani na prodaju na Divcibarama2 Apartmani na prodaju na Divcibarama3 Apartmani na prodaju na Divcibarama4 Apartmani na prodaju na Divcibarama5 Apartmani na prodaju na Divcibarama6 Apartmani na prodaju na Divcibarama7 Apartmani na prodaju na Divcibarama8 Apartmani na prodaju na Divcibarama9