Divčibare autobuski prevoz – Stranica sa informacijama o autobusima za Divčibare i autobuskim linijama iz pravca Divčibara ka nekim od večih gradova Srbije – aktuelni red vožnje.

Europa Bus Valjevo

# Autobuska linija – od do Vreme polaska
1 Valjevo – B.Brdo – Divčibare 15:15
2 Divčibare – Valjevo – B.Brdo 16:30
3 Divčibare – Mionica – Beograd 14:45
4 Beograd – Valjevo – Divčibare 9:00

Autobuski prevoz do Divčibara organizovan je iz većih gradova u Srbiji, a autobusi saobraćaju po unapred definisanom i ustaljenom redu vožnje, tako da svoj polazak možete pažljivo isplanirati i organizovati.

Tokom sezone, nekoliko puta dnevno kreću polasci u pravcu Divčibara i nekoliko puta dnevno kreću sa Divčibara, da sve posetioce kojima je odmor završen vrate kućama.

Autobuski polasci prema Divčibarama organizovani su iz Beograda sa autobuske stanice „Lasta“ u vremenu od 9:00 i 13:15, kao i sa autobuske stanice BAS u vremenu od 9:00.

Ne bi bilo loše da nekoliko dana ranije rezerišete ili kupite karte, posebno kada želite da putujete u jeku zimske sezone, jer se može dogoditi da gužve budu velike, pa kako ne biste ostali bez svog mesta na putu ka Divčibarama, na vreme planirajte odlazak.

autobuske-linije

Ukoliko želite da iz Valjeva dođete do Divčibara, autobuski polasci su organizovani sa autobuske stanice u Valjevu, takođe dva puta dnevno, u prepodnevnim i popodnevnim časovima.

Autobusi koji saobraćaju do Divčibara novi su, održavani, veoma udobni, tako da možete da se opustite i uživate u vožnji do Divčibara, da posmatrate predele kroz koje prolazite i da zapamtite put, da se možda neki naredni put sami usudite da putujete do Divčibara.

Red vožnje autobusa koji voze do Divčibara definisan je unapred i prema njemu možete prilagoditi vreme vašeg polaska na ovu turističku destinaciju, koja vas spremno očekuje i ove sezone.