Za Divčibare vikendice predstavljaju prave male oaze mira, vikendice na Divčibarama su mesto gde možete uživati u svakom trenutku vašeg odmora i napuniti baterije za naredne radne dane. Ko traži vikendice Divčibare je planina na kojoj ih ima u izobilju privatni smeštaj u vikendicama na Divčibarama je veoma popularan vid turizma širom Divčibara. Ako i vama treba ove zime za Divčibare smeštaj vikendica ima dovoljno da prime sve ljubitelje zimskih čarolija, koji su rešili da svoje dane odmora provedu u ovom predivnom kraju, a vikendice na Divčibarama jedva čekaju svoje nove stanare, nove posetioce da stvore svoje uspomene.

Divčibare vikendice – izdavanje vikendica na Divčibarama

Divčibare vikendica Bajka Divčibare Vikendica Bajka je lepa i prostrana vikendica za izdavanje na Divčibarama napravljena u planinskom stilu. Površina vikendice je 120 kvadrata. Nalazi se u neposrednoj blizini centra planine Divčibare a izdavanje vikendice je moguće tokom čitave godine. Provedite nezaboravne trenutke na planini Divčibare koje ćete dugo pamtiti. Dobrodošli – vikendica Bajka Divčibare.

Divčibare vikendica Lazić Divčibare Vikendica Lazić nudi povoljne cene smeštaja na Divčibarama po ceni najma jednog apartmana. Ako planirate da uskoro dođete na Divčibare vikendica Lazić može biti dobra opcija za vas. Smeštena je veoma blizu hotela Heba i odmarališta Zmaj, sa svih strana okružena prirodom. Vikendica je površine 80 kvadrata u svom sastavu ima dve trokrevetne sobe, kupatila, dnevne sobe kuhinje trpezarije i veliki trem u prizemlju.

Divčibare vikendica Srna Divčibare Vikendica Srna – Vikendica Srna se nalazi u naselju Ljuti Krš. Vikendica na Divčibarama Srna, udaljena je 1000m od centra i 500m od prodavnice. Vikendica može da ugosti do 10 odraslih osoba, sastoji se iz dnevnog boravka i tri spavaće sobe.

Divčibare vikendica Veverica Divčibare Vikendica Veverica se nalazi u neposrednoj blizini hotela Crni Vrh, udaljena oko 1000 m od centra. Površine je 150m2 i sastoji se od dva dnevna boravka, pet spavaćih soba i dva kupatila. Idealna za više porodica ili team building aktivnost.

Divčibare vikendica Sova Lux Divčibare Vikendica Sova Lux je lepa, lux vikendica za izdavanje na Divčibarama. Postrana je površine 200 kvadrata. Nalazi se 1000m od centra planine Divčibare a izdavanje vikendice je moguće tokom čitave godine. Provedite nezaboravne trenutke na planini Divčibare koje ćete dugo pamtiti. Dobrodošli – vikendica Sova Lux.

Divčibare vikendice za iznajmljivanje

Kada za svoj odmor planirate dolazak na Divčibare vikendica brvnara i drugih vidova privatnog smeštaja ima dovoljno da prime sve vas koji uživate u ovoj vrsti odmora. Za Divčibare vikendice apartmani i ostale kategorije privatnog smeštaja popunjene su tokom čitave sezone, ali i van nje, čitavu ponudu privatnog smeštaja sadrže oglasi vikendice Divčibare nekako su najpopularnije poslednjih godina, tako da veliki broj vas kad dođe na Divčibare privatne vikendice bira kao svoja mesta boravka, u kojima možete provesti divne trenutke odmora i relaksacije, ali i uživati u druženju i lepim trenucima sa porodicom.

Vikendice Divčibare na portalu divcibare.org.rs. Ponuda vikendica na Divčibarama za iznajmljivanje, izdavanje vikendica i aktuele ponude za smeštaj. Divčibare u svojoj turističkoj ponudi ima veliki broj vikendica i njihov broj je u stalnom porastu.

Ovo i ne čudi jer je broj posetilaca koji traže upravo vikendice na Divčibarama takođe u konstantnom porastu. Ukoliko tražite vikendicu na planini Divčibare, na ovoj stranici bićete u mogućnosti da pronađete ponudu vikendica za izdavanje na Divčibarama.

Divčibare smeštaj vikendice

Trudićemo se da vam ovde predstavimo kompletnu ponudu za smeštaj u vikendicama uključujući cene, slike, detaljan opis usluga, mapu, kontakt informacije i lokacije vila na DIvčibarama. Nadamo se da ćete uspeti da pronađete odgovarajuću vikendicu po vašem ukusu za vaš prijatan i ugodan boravak i odmor na planini Divčibare.

vikendice divcibare

Poslednjih godina jedno od popularnijih turističkih mesta u Srbiji jesu Divčibare. Ako i vi rešite da se uverite u njegove čari i donesete odluku da naredni odmor provedete ovde, upoznaćete sve lepote Valjevskog kraja.

Kada dođete na Divčibare vikendice za izdavanje možete da pronađete vrlo jednostavno. Ima ih praktično svuda. A za iznajmljivanje vikendica Divčibare je pravi raj. Jer tada možete da upoznate sve njegove lepote i da uživate u predivnim momentima koje provedete na ovom delu Maljena. Danas vrlo interesantne nude Divčibare vikendice smeštaj. Smeštaj u vikendicama na Divčibarama se može naći na mnogo mesta. I po različitim cenama, u zavisnosti od određenih faktora. Pa ukoliko tražite za Divčibare vikendice cene su više nego prihvatljive. A za slučaj da povedete veću ekipu, biće vam još isplativije.

Eto, ukoliko i dalje razmišljate gde ćete na odmor ove zime, mi vam preporučujemo Divčibare najam vikendica možete organizovati samostalno ili u saradnji sa turističkom agencijom, pri čemu se za sve vikendice Divčibare izdavanje vrši u zavisnosti od broja dana koje želite ovde da provedete.

Divcibare vikendice cene izdavanja

Za izdavanje vikendica Divčibare je vrlo zanimljiv kraj, tako da svako ko jednom poseti ovo turističko mesto, poželi da se vrati ponovo još koji put, da zapamti što više prirodnih lepota i divnih pejzaža koje Divčibare pruža. Vikendice na Divčibarama za izdavanje mogu biti vaše po vrlo pristupačnim cenama, tako da vas odmor u ovom kraju neće mnogo koštati. Danas imaju Divčibare privatne vikendice koje su potpuno opremljene svim neophodnim elementima, da boravak svakoga od vas ovde bude potpuno prijatan, zato ako tražite za Divčibare smeštaj vikendice mogu da budu vrlo interesantne, jer sve vikendice Divcibare nudi po cenama koje su prilagođene domaćim uslovima i koje su najpovoljnije, u poređenju sa ostalim turističkim destinacijama u Srbiji i okolini.

Divcibare vikendice iznajmljivanje

Nadamo se da su sve ove informacije bile svima vama od koristi. Tako da ukoliko u narednom periodu predmet vaše pretrage budu vikendice Divcibare iznajmljivanje možete da sredite preko svih dostupnih telefona vlasnika. A neke možete naći i na bookingu. Dok sigurno prilikom samog dolaska na Divčibare vikendice izdavanje je napisano na skoro svakoj kući ili oglasnoj tabli. Tako da verujemo da ćete moći da se snađete. Svejedno da li vam treba vikendica brvnara Divčibare je pravo mesto gde to možete naći. Za pravi odmor i uživanje bez premca – dođite na Divčibare. Dođite da se lično uverite šta je to tako posebno u vezi sa ovim mestom.

vikendice na divcibarama