Divčibare mapa – turistička karta Divčibara i okoline sa legendom. Kliknite na malu mapu za uvećanje slike a zatim na velikoj mapi kliknite na deo mape koji želite da vidite.

mapa

Divčibare danas jeste jedno od poznatijih turističkih mesta u Srbiji, koje sve više dobija na značaju poslednjih godina, a posećenost raste sve više, jer je sve veći broj onih koji prepoznaju vrednost ovog kraja kao prave turističke atrakcije. Da biste stigli do Divčibara, pratite puteve koji vode prema valjevskom kraju i sigurno nećete pogrešiti.

Ako prvi put dolazite na Divčibare, mapa će vam sigurno biti potrebna, ali već sledeći put ćete moći da se snađete bez ičije pomoći. Na mapi Divčibara možete videti pregled svih odmarališta i privatnog smeštaja, u kojima možete naći prenoćište.

Mapa Divčibara auto karta Srbije – lokacija planine Divčibare

mapa divcibara auto karta

Najčešće su na mapama Divčibara upisani i svi najznačajniji kulturno-istorijski i prirodni spomenici ovog kraja, tako da možete da obiđete u okolini sve ono što vas zanima. Dobro obeležena mapa može da vam pomogne da pronađete i najskrivenije puteve Divčibara, da sami istražite svaki njegov kutak, koji vam može biti zanimljiv i koji može učiniti vaš boravak u ovoj kraju nezaboravnim.

Ako pratite mapu Divčibara, možete da stignete do Crnog vrha, možete da obiđete šumarsku osmatračnicu ili da posetite neko od vikend naselja u blizini Divčibara, da proverite kakva je tamo atmosfera tokom sezone.

Prateći mapu Divčibara posetite i ski staze koje vam na Divčibarama stoje na raspolaganju, obiđite sva znamenita mesta, kako na samim Divčibarama, tako i u bližoj ili daljoj okolini, jer verujte nam na reč, postoji mnogo zanimljivosti koje treba posetiti.

Mapa Divčibara sa Google mape

divcibare mapa

Mapa Divčibara na Google mapama

Mapa Divčibara pokazuje dušu jednog divnog mesta, jedne turističke destinacije koja će vam verujemo biti omiljena u narednim godinama. Za sve vas koji volite pravi odmor u prirodi, koji volite skijanje i ostale vratolomije na snegu, za sve vas koji volite da uživate u mirnom kraju sa svojom porodicom, da vas koji biste da pobegnete od gužve i buke, za sve one koji vole Srbiju…

Divčibare je pravi biser valjevskog kraja, a sam pogled na mapu Divčibara može da vam pokaže koliko tu postoji zanimljivosti, koliko na jednom mestu možete videti interesantnih stvari i uživati u njima dok god ste tamo. Uzmite mapu Divčibara u ruke, obeležite sve ono što vam deluje interesantno i krenite u pravu pustolovinu, jer sve te lepote, koje Divčibare danas ima, treba upoznati i treba zabeležiti na najlepši način, jer nakon svega, jedino što zaista čuvamo godinama jesu divne uspomene.

Divcibare mapa na Google maps

Srodne teme sa mapom Divčibara

Divčibare turizam

Privreda Divčibara

Divčibare šta videti i šta treba obići na Divčibarama