Divčibare Vikendica Bajka – Cena smeštaja, booking, slike, video, kontakt. Vila Bajka je moderna vikendica sa kaminom na Divčibarama. Kada je u pitanju Vikendica Bajka Divčibare booking telefon cene i sve ostale informacije dobijaju se bez posrednika direktno od vlasnika.

Vila Bajka Divcibare – Vikendica Bajka

Vila Bajka Divčibare je zaista kao vila iz bajke. Pa i za Divčibare bajka je termin koji bi najbolje opisao ovo turističko mesto. Kada se kaze Vikendica Bajka Divčibare cena i kvalitet tj. odnos cene i kvaliteta usluge smeštaja je glavna asocijacija.

Brvnare sa kaminom Divčibare

Vikendica sa kaminom koja odiše lepotom kako spolja, tako i iznutra. Ustvari ne zna se da li je lepša i bajkovitija u enterijeru ili spolja. Zaista, kada se traže brvnare sa kaminom Divčibare u turističkoj ponudi ima mnoštvo vikendica sa kaminima. Međutim, vikendica Bajka na Divčibarama je potpuno specijalno mesto.

Vikendica bajka Divčibare booking cene

Kada se smestite, kao da niste na ovoj planeti, potpuno ste relaksirani, smireni i oduševljeni ambijentom. Uostalom, najbolje je da odmah kontaktirate vlasnika vikendice na Divcibarama i raspitate se o rezervacijama i slobodnim terminima.
064/9999-375
Doživite i Vi svoju bajku, rezervišite smeštaj u vikendici Bajka Divčibare još danas! Budite deo avanture zvane Vila Bajka i uverite se u sve ovde napisano.

Vikendica je odlično pozicionirana.Nalazi se na deset minuta laganog hoda od središta turističkog centra Divčibare.

Vikendica Bajka se nalazi u Begradskom naselju, 800m od centra tj. na deset minuta laganog hoda od središta turističkog centra Divčibare. Kuća je rađena u planinskom stilu, okružena je borovom šumom, izolovana je od buke i nudi gostima neposredni dodir sa prirodom. Vikendica je površine 120m2 i sastoji se od dve trokrevetne spavaće sobe sa terasama i kupatilom na spratu kao i spavaće sobe, trpezarije, kuhinje, dnevnog boravka, kupatila i trema u prizemlju što je dovoljno da se komotno ugosti 10. odraslih osoba a po potrebi i više.

Gostima smeštaja stoje na raspolaganju:

Moderna vikendica sa kaminom na Divčibarama poseduje:

grejanje u svim prostorijama
klima uređaj sa inverterom
kompletno opremljena kuhinja sa svim pratećim elementima i tehnikom(ugradna ploča na struju i plin, sudomašina, kombinovani frižider, aspirator. . . )
veliki trem sa baštenskim stolom i stolicama
wi fi bežični internet i kablovska televizija
roštil
LED i DVD
antialergijski dušeci,jastuci i posteljina
dečiji bebi kreveci
komarnici u svim prostorijama
osvetljen i asfaltiran parking ispred kuće

Kontakt informacije:
Nikola Lazić Divčibare vikendica za izdavanje
adresa:Beogradsko naselje bb
Telefon: 064/9999-375
E-mail adresa: divcibarac2017@gmail.com
www.smestajnadivcibarama.rs
Beogradsko naselje bb.Divčibare, 14204 Kolubarski Okrug, Srbija

Lokacija: Divčibare, Srbija

Bajka Divčibare slike

Mapa i lokacija vikendice na Divcibarama