Stovarište Građevinskog Materijala Mionica „Miša“ je privatno preduzeće koje se bavi proizvodnjom prodajom i prevozom celokupnog građevinskog materijala. Pored stovarista gradjevinskog materijala u Mionici, bavimo se proizvodnjom betonskih blokova, fert gredica, svi armirački poslovi.

Stovarište građevinskog materijala Mionica prodaja

Na Miša stovarištu građevinskog materijala u Mionici možete nabaviti: blokove (raznih vrsta i dimenzija), crep, ciglu, montu, armaturne mreže, armaturu, građu, daska, letve, podupirače, cement, kreč, beomal, razne vrste lepka, šoder, sve vrste peska, elemente za dimnjake, drenažna rizla, humus.

Prevoz gradjevinskog materijala po povoljnim cenama

Vršimo prevoz tereta do 12 tona sa stovarišta iz Mionice sa stovarišta do željene destinacije u Srbiji. Materijal kupljen na stovarištu gradjevinskog materijala dobijate na svom placu uz minimalnu nadoknadu. Kamioni kojima se vrši prevoz građevinskog materijala su pouzdani i redovno se servisiraju. Vozači koji upravljaju kamionima vrhunski su profesionalci u svom poslu. Tako da možete biti potpuno spokojni u svakom mogućem pogledu kada je u ptanju građevinski materijal koji kupujete kod nas na stovarištu u Mionici.

Najpovoljnije cene gradjevinskog materijala

Uverite se u našu stručnost i odgovornost prema poslu, a posebno u najpovoljnije cene gradjevinskog materijala.

Kod nas na stovarištu građevinskog materijala veoma je prometno svakoga dana. Ova činjenica sama po sebi je dovoljna da razumete da nam ljudi veruju i imaju poverenja u materijal koji prodajemo. Dajemo sve od sebe da uvek bude tako, da uvek budemo još bolji, brži, poslovniji i konkurentniji. Stovarište materijala za gradnju ima višedecenijsku tradiciju u obavljanju poslova proizvodnje, prevoza i prodaje gradjevinskog materijala u Mionici ali i širom Srbije. Pozovite nas i lično se uverite zašto spadamo u najbolje po kvalitetu ali i najpovoljnije stovarište građevinskog materijala u Mionici i Srbiji.

Kontaktirajte stovarište gradjevinskog materijala u Mionici

Kontakt informacije za kupovinu gradjevinskog materijala:
Stovarište Građevinskog Materijala Mionica, Divčibarski put bb
Telefon: 064/320-69-96
E-mail: misateofilovic(@)yahoo.com
Lokacija stovarišta u Mionici: Mionica, Divčibarski put, 14204 Kolubarski Okrug, Srbija

Slike stovarišta u Mionici

stovariste-misa1 stovariste-misa2 stovariste-misa3 stovariste-misa4 stovariste-misa5 stovariste-misa6 stovariste-misa7 stovariste-misa8 stovariste-misa9 stovariste-misa10 stovariste-misa11 stovariste-misa12 stovariste-misa13

Lokacija stovarišta gradjevinskog materijala u Mionici